torstai 29. lokakuuta 2009

Rutiineja

Arki-rutiinit alkavat olla pikkuhiljaa selvät. Joka toinen päivä koirat lähtevät Mizan kanssa töihin Keravalle. Shaggy toimii edelleen logistiikka-päällikkönä ja on tyytyväinen työhönsä. Töissä pääsee jonkun verran tapaamaan myös uusia ihmisiä, ja se on Shaggystä aika mukavaa. Työpaikka on kuitenkin vielä sen verran ujostuttava paikka, että vessaan siellä ei kehtaa mennä, vaan Shaggy odottaa kotiin asti.

Joka toinen päivä sitten koirat jäävät keskenään kotiin. Yksinolot sujuvat enemmän kuin hyvin! Mitään ei ole enää rikottu (tosin kaukosäätimet ym:t kerätään kyllä pois ulottuvilta), eikä käytävän äänetkään tunnu häiritsevän. Postiljoonille vähän urahdellaan, mutta varsinaista haukkumista ei ääninauhoilta kuulu. Lähinnä on ihan hiljaista lukuun ottamati satunnaisia tassutteluja vesi-astioille ja pientä paini-tuhinaa välillä.
Työpäivän aikana Shaggy on yleensä tehnyt yhden pissan sanomalehdelle, ja yöllä myös - joskus yöllä on saattanut kakkakin tulla, mutta kakat tulee jo pääsääntöisesti ulos :)



Töihin meno-aamuina Miza vie koirat lenkille Keravalla, mutta kotiin jäädessä käydään aamulla koiriksessa kuluttamassa energiaa. Tara ja Shaggy tykkää juosta, ja niistä onkin tullut melkoinen vauhti-pari! Vuorotellen jahdataan toinen toista. Tänä aamuna yks vieras nainen kysyi, että "onko nuo kaikki ihan pentuja?" :D Tarakin on jo kohta 3v =0 Hänen omat parivuotiaat vaan katselivat sivusta noiden vauhtia :D



Ja yhdessä kolmistaan sitten painitaan ja telmitään:



Tänään oli sisäsiisteydessä parikin läpimurtoa! Ensin aamulla Shaggy teki aamupisun ulos puistoon - ja hetken päästä jopa merkkasi! Pienen lirun päästi lehtikasaan ihan vain pikkuisen varovasti pidellen toista takajalkaa ilmassa :)
Ja iltapäivällä töistä tullessa Shaggy teki ensimmäistä kertaa pisun hihnassa!!!

uskallan toivoa, että alkaa tuo sisälle tekeminenkin kohta vähentyä, kun alkaa uroksen merkkaamis-vietit tulla esille. Hieno poika! :)

Kodittomien Koirien Ystävien Jenny laittoi mulle linkin tällaisesta romanialaisesta laumanvartija-koirasta, kun kyselin osaisiko yhtään arvioida mitä rotua poitsussa vois olla - ja kyllä vaan, onhan tuossa samaa näköä!



Täällä olisi nyt sitten yksi ihana ja kiltti romanian ja belgian paimenkoiran mix pian valmiina siirtymään ihan ikiomaan kotiin opettelemaan niitä loppu-elämän rutiineja! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti