tiistai 6. lokakuuta 2009

Leikkejä

Jälleen eilen tapahtui läpimurtoja! Aamulla ulos lähtiessä kaikki koirat oli ihan innoissaan, ja Tara alkoi haastaa Shaggyä leikkiin =0 otti leikki-asennon ja Shaggy hetken ihmetyksen jälkeen vastasi samalla tavalla ja siitähän se lähti! Puskettiin pepulla ja pyörähdeltiin.. ei viitsitty pilata hienoa hetkeä hakemalla kameraa, vaan katseltiin vaan sivusta :)

Ulkoilun jälkeen sitten jo kehdattiin olla yhtä aikaa sohvallakin :) Mä oon niin ylpee noista molemmista!





Shaggy on kyllä niin pentumainen, ettei tosi! Jos ei ois ihan pentuna tarhalle tuotu ja ikä niin hyvin tiedossa, niin veikkaisin kyllä et se ois enemmän 4-6kk kuin vuoden!
Se on just semmonen hössöttäjä kuin pennut yleensä :) Kaikki on kauheen kiinnostavaa, vaikkakin vähän pelottavaakin.. ihan kaikkea pitää maistaa ja kokeilla miltä ne hampaissa tuntuu! Vaatteet, kengät, paperit, kaukosäätimet, tuolinjalat, roskat.. ihan kaikki asiat pitää ottaa suuhun :D Ei välttämättä jää järsimään ja pure rikki, mutta hampailla on kokeiltava.
Mutta niinhän se tietysti menee, kun ei ole päässyt tekemään noita asioita pienenä, tutkimaan ja maistelemaan, niin se pitää tehdä nyt :)
Tyhjät pullot on yks lempileluista - niitä on kiva järsiä :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti