tiistai 3. marraskuuta 2009

Viikonloppu

Viikonloppuna kun oli hieno ilma, päätettiin lähteä katsomaan kavereita Maunulaan! Maunulassahan on ihana iso metsäinen puisto, ja monesti myös paljon muita koiria - ainakin meidän espanjalaisia kavereita pari :)

On oikeesti kyllä niin mahtavaa, kun Shaggyn kanssa voi mennä puistoon kuin puistoon eikä tarvi yhtään jännittää että tuleeko toimeen! Päinvastoin, mitä enemmän koiria, niin sitä kivempaa Shaggyllä on kun on juoksu- ja peuhukavereita.



Edes tätä isoa mustaa kaveria Shaggy ei aristellut ollenkaan, vaan meni reippaasti moirjestamaan!



Luoksetuloa ollaan alettu nyt harjoittelemaan vähän enemmän. Shaggy kyllä pysyy hyvin lähettyvillä, ja kun lähdetään jonnekin, se kipittää pian perässä. Jos sitä ei näy, niin se on luultavasti Chilin mukana ajo-reissussa pupun koloja tutkimassa, mutta tulee hienosti luokse kun kutsuu - nopeammin kuin Chili :D



Vaikka puistossa on kivaa leikkiä ja telmiä, niin Shaggy tykkää myös tutkia ja nuuskia paikkoja. Että osaa tuo ulkona vähän rauhoittuakin.



Pisut ja kakatkin tuli puistoon! JEE!
Illalla meille tulikin vieraita, jotka Shaggy otti vastaan oikein hyvin - haukahti pari kertaa ensin, mutta sitten alkoi jo varovasti kurkotella josko uskaltaisi mennä nuuskimaan. 5 min päästä oli jo kuin vieraat olisivat meillä aina olleetkin.
Kovin vieras-korea poika oli, kun sitten nukkui koko illan eikä riiviöinyt ollenkaan - minä kun vieraita varoittelin, että "älkää vaan jättäkö lattialle MITÄÄN" :D Niin Säkki veti sikeitä ja kävi vain välillä hakemassa hieman hellyyttä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti