maanantai 5. lokakuuta 2009

Edistystä

Viimeisetkin rauhoittavien rippeet on nyt pojasta karissu ja Shaggy on intoa täynnä! Halusi viime yönä jo tulla makkariin nukkumaan meidän muiden kanssa :)

Ulkoilu-asiassa on edistytty ihan huikeasti! Ovet on tositosi pelottavia, ja rappuset myös, joten ulos mennään edelleen apostolin kyydillä, mutta jahka ulos päästään niin menee jo paremmin. Shaggy kipittää tunnollisesti Taran ja Chilin perässä, mikä on hieno juttu :) Näin jonossa kulkien uskaltauduttiin illalla jopa koirapuistoon! (meillä on onneks koiris ihan tossa nurkalla).

Nyt kun Shaggy liikkuu kotonakin paljon, niin koirien välit on vähän kiristyneet. Tara vahtii reviiriään ja tuntuu ettei ne oikein ymmärrä toisiaan. Välillä Shag haluis leikkiä, niin Tara pelkää sitä jne.. Ajateltiin, että koiriksessa ois helpompi purkaa stressiä ja tutustua ei-kenenkään-maalla.

Ja ajatushan oli mitä mainioin! Kaikki oli paljon vapautuneempia puistossa ja Shaggykin nuuskutteli ja liikkui ihan vapaasti :)

Aamulla mentiin koirikseen uudelleen ja nyt shaggy innostui jo oikein juoksemaan :)



Yhdessä jo vähän leikittiinkin, eikä mitään kähinöitä tai hampailuja ollut :)




Ulkona hihnassa liikkuminen on vielä vähän hidasta, kun Shaggyn pitää vähän väliä pysähtyä ihmettelemään ja arastelemaan ja se kiertää hihnassa sinne tänne ja puolelta toiselle.. mutta sentään edetään :D Tien ylitys on haastavaa, kun poitsu saattaa yhtäkkiä keskellä päättää ettei uskallakaan.. mut pitää vaan kattoo vähä-liikenteisiä paikkoja ja valmistautua hyvin - ja Tara ja Chili lähellä mutta edellä näyttämässä tietä.



Sisälle tultaessa taas pepsodentit vilkkui, mutta eiköhän se tästä. Vastahan on yksi täysi vuorokausi mennyt. Eikä kuitenkaan yhtään varsinaista tappelua ole ollut!
Tänään joudutaan menemään illalla töihin, mutta broidi onneks pääsee koiravahdiksi.

1 kommentti:

  1. Hauska kuulla, että Shaggy (mikä nimi :DD) edistyy noin nopeasti!

    VastaaPoista