torstai 22. lokakuuta 2009

Työ-elämän pyörteissä

Nyt kun Shaggy on ollu meillä yli 2 viikkoa ja sopeutunut hyvin, eikä enää arkailekaan, niin päätimme, että Shaggyn on aika mennä töihin!

Tara ja Chilihän on normaalisti olleet ainakin muutaman päivän viikosta Mizan mukana töissä. Kun Shaggy tuli, niin ovat olleet kaikki kotona, mutta kun keravalla aukesi logistiikka-päällikön virka, niin ajateltiin katsoa miten Shaggy sopisi tehtävään.



Huomasi kyllä, että uutta logistikkoa oli haettu jonkin aikaa, sillä esimerkiksi mattoja ei oltu toimitettu tarvittaviin paikkohin aikoihin!

Shaggyhän otti tietysti välittömästi homman hanskaan, kun huomasi miten retuperällä asiat olivat! Niinpä hallituksen puheenjohtaja Tara ja toimitusjohtaja Chili pitivät jo samana päivänä hallituksen kokouksen ja päättivät antaa Shaggylle logistiikka-päällikön viran kaikkine etuineen; työsuhde-auto henkilökohtaisella kuljettajalla, lounas ja maittavia välipaloja pitkin poikin työpaikkaa (esim. paperi-roskia ja kertakäyttö-astioita, kyniä, ja sosiaali-tilasta löytyi jopa sukkia ja muita maittavia vaate-kappaleita)



Sen verran oli suoritus-paineita uusien pomojen niskaan hengittäessä, että Shaggy ei malttanut käydä edes vessassa koko päivänä, mutta poitsu vaikutti muuten oikein tyytyväiseltä uuteen virkaansa.

Kovan urakan jälkeen sai lepäillä kahvituntia viettäen pehmeällä sohvalla



Vessaankin Shaggy malttoi mennä sitten kotiin ja omaan koira-puistoon päästyä :)


2 kommenttia:

  1. Mitähän rotuja tuossa Shaggyssa on...On kyllä hauskan näköinen kaveri :)

    VastaaPoista
  2. joissain vautikuvíssa joissa shaggyn korvat on pystyssä, se näyttää ihan belgian paimenkoiralta. turkki on aika samanlainen ja ruumiinrakennekin, mutta toi pää ei sovi kuvaan :D ja onhan shaggy pienempi..
    laitanpa shaggyn siskon kuvan seuraavaan juttuun

    VastaaPoista