tiistai 20. lokakuuta 2009

Rajasaaressa

Tänään sitten uskaltauduttiin tosiaan Rajasaareen. Metsäreissuille ei vielä uskalleta mennä ja päästää Shaggyä vapaaksi, ja Rajikseen menokin jo vähän jännitti - paikka on kuitenkin niin iso, että eipä tuota poikaa sieltä kiinni ota jos päättää ettei halua..

Mutta kun alue on kuitenkin aidattu eikä siellä ole peto-eläimiä tai muita mitkä saattaisivat säikäyttää poitsun karkumatkalle, niin ajateltiin lähteä kokeilemaan.

Ja hienostihan tuo meni! Shaggy pysyi koko ajan meidän luona, tai ainakin Taran tai Chilin lähellä. Jos eksyi vähän kauemmas Chilin perässä, niin tuli hienosti heti kun kutsuttiin :)

Shaggy on niin innoissaan tuosta juoksemisesta, ettei sitä pääse nameilla palkitsemaan luokse tulosta, kun ei se ehdi pysähtyä ottamaan palkintoa, vaan suhauttaa täysillä ohi :D mutta taitaakin tuo ohi juokseminen ja kehut olla se suurin palkinto.

Vettä Shaggy ensin vähän arasteli, mutta kun huomasi ettei tapahdukaan mitään pahaa, niin kahlaili innokkaasti. Merivesihän tietysti maistui oikein hyvältä ja sieltä oli kiva metsästää pinnalla kelluvia lehtiä!



Tavattiin paljon uusia koirakavereita ja taas sai todeta, että ei ole koiraa karvoihin katsominen, sillä Shaggy tykkää tasaisesti ihan kaikista! Iso tai pieni, niin on kivaa leikkiä!



Pehmeällä hiekalla ja metsässä juokseminen oli tietysti aika rankkaa, mutta aivan uskomattomat tehot tosta pojasta kyllä löytyy! Niin se vaan juoksi minkä kintuista pääsi, vaikka pari kertaa kaatuikin kuonolleen hiekkaan.. ja leikki ja oli niin älyttömän innoissaan, ettei voinut itsekään muuta kuin naureskella sitä katsellessa.

Kyllä tuli taas kuntoa kohotettua oikein urakalla, sillä hyvä että poitsu jaksoi autoon kävellä kun rannasta lähdettiin :D



Ja tekihän Shaggy jopa kahdet pisutkin tuolla =0 että eiköhän se pian opi, että ne tarpeet on paljon kivempi tehdä pihalle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti