tiistai 13. lokakuuta 2009

Jee :)

Shaggy meni juuri ensimmäistä kertaa rappuset alas ihan itse! :)))

Lähdettiin ulos ja ajateltiin, että koitetaan mitä poika sanoo. Aiemminhan ei ole tullut edes kovin lähelle rappujen yläpäätä - saati sitten lähtenyt niitä kävelemään. Nyt tuli aika reippaasti siihen portaiden päähän, mutta jäi siihen sitten katselemaan, että "enpä uskalla kyllä sinne alas tulla". Tara ja Chili oli siinä vähän matkan päässä.

Koitettiin siinä Shaggyä vähän kutsua, mutta ei uskaltanut ottaa sitä ekaa askelmaa. Ajattelin sitten, että joskos laitan namin siihen ekalle askelmalle - ja siitähän se sitten lähti! Shaggy laitto etutassut portaalle jotta sai namin, ja niin sitä mentiin! ekat portaat sitten, että nami jokaisella askelmalla :)

Tokat portaat sama homma ja pikkuhiljaa vähennettiin namien määrää, ja vikat portaat menikin niin, että ekalla askelmalla 1 nami ja vikalla toinen. Poitsu meni jo niin haipakkaa vauhtia etten ehtiny kaivaa taskusta nameja sitä mukaa et ois muka joka portaalle ollu :D

Ja tultiin kuitenkin 3. kerroksesta =0

Siis todella upeeta!! olin ihan varma, että jos nyt pari askelmaa päästään niin hyvä juttu ja kannetaan loppumatka ja huomena sitten ehkä pari askelmaa enemmän, mutta täähän meni heti kerralla putkeen! Mieletöntä!

Hyvä Shaggy!!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti