sunnuntai 18. lokakuuta 2009

Kuulumisia

On ollut niin kiireitä tässä, että en oo ehtiny kirjoittelemaan, joten päivitellääs nyt vähän. Tosiaankin tuon ekan uskalluksen jälkeen Shaggy on tullut itse portaat alas ilman sen kummempia ihmettelyjä tai nameja.

Todella nopeasti on kyllä poitsu rohkaistunut ja sopeutunut! Sisäsiisteys on enää ainoa harjoittelun paikka - pari kertaa Shaggy on nyt kakannut ulos ja kerran pissannut, että eiköhän sekin ala kohta sujua :)
Että nyt vaan enää sitä ikiomaa kotia tässä kaivataan!

Shaggy on oikeesti kyllä fiksu poika! Se on tosi nopeesti oppinut juttuja ihan vaan katsomalla mitä Tara ja Chili tekee. Nyt jo ymmärtää mitä tarkoittaa "pois keittiöstä" ja auton etupenkillä istuessa käskyn "taakse". Jotain perus-juttuja vois kohta alkaa harjoittelemaan.

Shaggy ei hauku enää ikkunoille tai peileille, mutta käytävän äänet on nyt sitten se mille pitää räkyttää. toivottavasti sekin menisi pian ohi - etenkin yöllä se on tosi ikävää. Yhtenä yönä se herätti monta kertaa, mutta pääsääntöisesti onneksi nukkuu yöt aika rauhassa.


Shaggy on kova poika sisustamaan! Matot ja koirien pedit on ne mieluisimmat jutut, joita Shaggy siirtelee - hauskaa kun pieni koira vetää isoa mattoa perässään :D Ilmeisesti siis vaihtelu virkistää, ja pitäähän sitä nuorella miehellä jotain harrastuksia olla!

Koirat edelleen leikkii paljon keskenään, ja etenkin Taran kanssa ne on ihan lyömätön paini-pari :) Asuntoakaan ole enää onneks tuhottu meidän poissa-ollessa.


1 kommentti:

  1. Tosi kivasti on pojalla alkanut kotikoiran elämä :) Hymyilytti se revitty talja ja kadonnut kamera, hei, täytyyhän kaverilla huveja olla,kamoon! :) Ja on myös kiva kuulla, että lauma on ottanut shaggyn niin hyvin vastaan!

    VastaaPoista