sunnuntai 4. lokakuuta 2009

Ensihetket

Eilen sitten noin klo 18.30 tuli terminaali 1:n ovesta tämän näköinen kuljetus:



Varovasti sieltä kurkisteli söpö pikkuinen karvaturri - namit kelpasivat heti siitä verkon välistä ja ympäristö kiinnosti, vaikka kovasti ujostuttikin.

Shaggyä jännitti niin että ei tullut boxista ulos ennenkuin purettiin katto pois, ja kentältäkin piti loulta lähteä apostolin kyydillä.



Automatka meni ihan mukavasti ja poitsu vähän torkkuikin matkalla. Päätettiin kuitenkin hylätä ajatus koiriksessa tutustumisesta, sen verran arka poika oli. Tara ja Chilihän odottivat kotona uutta pikkuveikkaa. Kantaen sitten piti taas autosta tulla ja mä menin Shaggyn kaa tohon viereiseen puistoon kun Miza lähti hakemaan Taraa ja Chiliä. Juurikaan siinä ei liikuttu - ja kun pari askelta edettiin, niin äkkiä piti jo kipittää takaisin samaan kohtaan :D City-pupujen hajut kuitenkin kiinnosti ja nenä kävi kovasti.

Shaggy selkeästi arasteli hihnaa, ja säikähti heti jos hihna osui johonkin kohtaan ruumista tai meni jalan alle. Oli myös ilmeisen outoa, että minä kävelin koko ajan siinä vieressä - kyttäili mua vähän väliä epäluuloisena :D koitin pitää pitkää hihnaa ja kannatella niin ettei menis jalkojen väliin. Luulen ettei Shaggy oo kyllä montaa kertaa päässyt lenkille tarhalla, jos ollenkaan - niin kummalliselta se touhu vaikutti. Ja mihinkään ei voinut ohjailla - jos koitti vähänkin hihnaa kiristää ja ohjata että "tähän suuntaan", niin kauhea vastaveto-reaktio iski.

Tutustuminen noihin omiin riiviöihin meni ihan hyvin vaikka hihnassa oltiinkin - Chili oli tapansa mukaan innoissaan uudesta kaverista ja Tara väisteli ja katseli vähän pitkin nenän vartta..

Kotiin piti sit taas mennä apostolin kyydillä kun Shaggy ei uskaltanut liikkua oikeastaan kuin semmoista 5 metrin sädettä.

Iso pisu tuli sitten heti sisälle ja paikkoja vähän ujosti tutkittiin, mutta olohuone oli selkeästi se turvallisin, eikä poika edes vilkuillut muihin huoneisiin.

Kovin rähjäinen reppana vielä tässä. Ja huono ryhti kun ei ole liikuntaa saanut. Masukin pömpöttää aika lailla, mutta jahka päästään säännölliseen liikuntaan niin tilanne korjaantuu varmasti pian.




Tuossa pöydän takana matolla oli sitten sopiva turvallinen paikka levätä. Mattoa piti eka vähän hampailla kokeilla, ja todeta sitten että "kelpaa nukuttavaksi" :)




Ruoka maistui hyvin :)



Iltapisulle mentiin taas kyydillä ja jäätiin vaan tohon sisäpihaan kun jännitti niin kovasti. Pisua ei kuitenkaan tullut ja vähän paikoillaan vaan jökittiin. Alkoi kova myrskykin pukata päälle..
Sisälle tuli sitten kakka ja pian Shaggy löysi hänelle tarkoitetun bunkan ja jäi siihen sitten lepäilemään oikeastaan koko illaksi. Ei siitä montaa kertaa noussut - lähinnä juomaan ja sit takaisin nukkumaan.
Yö meni hyvin ja rauhallisesti omassa pedissä :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti