maanantai 30. marraskuuta 2009

Mitään ihmeellisen mullistavaa ei ole täällä tapahtunut. Elämä pyörii aika lailla arkirutiinien ympärillä. Joka toinen päivä koirat ovat töissä ja joka toinen päivä laiskottelevat kotona. Mitään kummempia tuhoja ei ole tehty kummassakaan päässä.

Tosin Shaggyllä on taas uusi hitti-tuote: kengät! Kääk, tätä se nyt on se elämä kakaran kanssa :DDD no, toivotaan että tämä kenkä-villitys menee ohi niinkuin nuo pakaste-rasiat ym. villityksetkin on helpottaneet.
Shaggy on vihdoin ymmärtänyt, että suihkussa ei tapahdukaan mitään pahaa, ja tulee jo ihan pirteästi itse kylppäriin kun kutsuu :) Hyvä niin, sillä kurakelit ovat todellakin alkaneet..

Shaggy on oppinut myös odottamaan ruokaansa rauhallisesti paikka-sanalla. Aiemmin se pyöri ja hyöri ja hyppi niin että hyvä kun nahoissaan pysyi :D

Voisihan poikaa muutenkin tuossa alkaa hiljalleen jo kouluttaa, mutta ollaan oltu vähän laiskoja siinä asiassa kun on niin kiirettä töiden ja opiskelujen yhteen sovittamisessakin.

Eilen oltiin Espanjan Koirien tapaamisessa Länsimäen koiriksessa. Ja kyllä olikin Shaggyllä taas kivaa kun oli paljon leikkikavereita :) Hienosti meni koko reissu ilman mitään kähinöitä kenenkään puolelta ja Säkki juoksi taas pää viidentenä jalkana!
Kamerahan me tietysti unohdettiin kotiin :(

Shaggy on myös kirjoittanut kirjettä Joulupukille, että toiveissa olisi se ihan ikioma koti! Toivottavasti kirje menee pukille perille ja pukki löytäisi sopivan konttiin mahtuvan kodin tälle murulle!

Shaggystä kiinnostuneethan saavat siis yhteyden pukkiin kodittomien koirien ystävät-yhdistyksen kautta osoitteessa http://www.koirienystavat.com/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti