maanantai 23. marraskuuta 2009

Viikonlopun viettoa

Minä itse olin koko viikonlopun koulussa, joten koirat saivat vietellä laatu-aikaa Mizan kanssa. Harjoittelivat vähän hihna-lenkkeilyä ja kävivät tutustumassa pariin uuteen koirikseenkin.

Shaggy tapansa mukaan hurmasi vastaantulijoita ja muita koira-puistossa kävijöitä.
Tässä Säkki taas koittaa leikkiä pystykorvaa :D



Säkki saa kohta lempinimeensä lisäosan hiekka-säkki, sillä tuo turkki on kyllä melkoinen imuri. Säkki on meinaan opetellut uuden paini-tekniikan - se heittäytyy selälleen ja sieltä alakulmasta haukkailee paini-kavereita :D Voittepa kuvitella sitä hiekan määrää sitten tuon paksun turkin seassa.

Onhan toi turkki kyllä upea ja ihanan pehmeä - eikä tarvi sitten tätä poitsua talven tullen puettaa kuten noita meidän omia espanjalaisia..



Kivaa taas oli ja vauhtia riitti :)




Leikattiin kynnetkin taas viikonloppuna ja niin hienosti meni ettei tosikaan! Säkki tosin olisi halunnut mieluummin syödä ne leikkurit ja oli vaan innoissaan siitä, että "leikin" sen kanssa :)
Shaggy on kyllä todella leikkisä poju. Ja virtaa sillä riittää - mitään sohvaperunaa ei kyllä tästä pojasta saa tekemälläkään! Ja hirveen innokas tekemään kaikkea - tästä saa joku mahtavan harrastus-koiran :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti