torstai 5. marraskuuta 2009

Lunta!!!

Niin saapui talvi Helsinkiinkin ja tänään saatiin talven ensimmäinen lumipeite :) Taitaa Romaniassakin varmaan lunta olla, mutta onko Shaggy päässyt siihen kuinka tutustumaan on arvoitus.

Oli Shaggy sitten nähnyt lunta ennenkin eli ei, niin joka tapauksessa poitsu oli aivan hurmiossa! Harmi kun taas oli niin pimeää - ja musta koira valkoisella lumella, mahdoton kuvattava, mutta koitettiin parhaan mukaan..

Vauhti oli hirmuinen! Ei meinannu jalat pysyä vauhissa mukana ja muutaman kuperkeikan Shaggy tekikin liukastuessaan :D Shaggy teki myös välillä oikein sukelluksia lumeen - selkeästi tahallisia :)



Lumeen oli myös aivan mahtavaa tunkea kuonoa ja kaivaa kuoppaa!



Niin kylmä ja tuulinen puisto oli jossa käytiin, että ei oltu kuin ehkä vartin verran - mutta Shaggy oli kyllä niin vauhdissa koko sen ajan, että nukahti saman tien kun päästiin kotiin ja on nyt nukkunut jo 2 tuntia :)



Sen verran paksu turkki Säkkiliinillä on, että ei ainakaan tämmöisissä pikkupakkasissa tarvitse takkia laittaa (toisin kuin noille karvattomille espanjan sisaruksille), joten poitsu sopii varmasti hyvin myös pohjoisempiinkin maisemiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti