maanantai 9. marraskuuta 2009

Koira-treffit

Lauantaille oli järjestetty KKY:n kautta tulleiden koirien tapaaminen Vantaalle, ja tottakai me osallistuttiin! Oli tosi kivaa nähdä muita Shaggyn kanssa samasta paikasta tulleita koiria ja heidän omistajiaan. Ja koirathan tietysti olivat mielissään kun pääsivät morjestamaan maan miehiään.

Shaggy oli innoissaan, kuten aina muita koiria nähdessään


Mukana oli isoja ja pieniä koiria. Heti alkuun Shaggy innostui juoksemaan rundia ja pari isompaa koiraa oli siinä ihan kintereillä vähän rajusti, niin Shag aluksi hieman siinä säikähti. Kummempaa selkkausta siitä ei kuitenkaan syntynyt, mutta selkeästi Shaggy sitten otti lähi-otteluita enemmän pienempien kavereiden kanssa.



Kunnon juoksu-hepulikin iski jossain vaiheessa ja poitsu viiletti ympäri puistoa ihan täpöllä useamman rundin - ja kaikki muut kintereillä tietysti :)



Shaggy on oppinut tosi ketteräksi pojaksi, ja todellakaan ei vauhtia tältä kaverilta puutu. Hyvin voisin kuvitella Shaggyn agility-kehään! Eräänä päivänä hyppäsi korkealle pöydälle ihan tosta noin vaan ilman vauhtia - eikä haitannut yhtään, että pöydän pinta oli todella liukas.



Sunnuntaina käytiin moikkaamassa Faijaa. Outo rappukäytävä ja sen liukas lattia vähän jännitti Shaggyä, mutta uskalsi kuitenkin tulla taas kun Tara ja Chili näyttivät mallia edellä.
Tavattiin myös pieniä lapsia, joiden nopeita liikkeitä ja huitomisia Shaggy vähän säikkyi, mutta varovasti kävi pientä kuitenkin nuuskimassa takaa päin. Eikä vaikuttanut kuitenkaan mitenkään siltä, että olisi voinut käyttäytyä agressiivisesti - lähinnä kuvailisin varovaiseksi lapsien suhteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti