tiistai 8. joulukuuta 2009

Mummolassa

Perjantaina aamulla pakattiin koirat ja tavarat autoon ja lähdettiin heti töiden jälkeen mummolaan! Meillä on ollut perinteenä jo hyvissä ajoin ennen Joulua tehdä valmiiksi kaikki lanttu- ym. laatikot ja siihenhän vierähtää aina mukavasti koko viikonloppu :)

Ainoa ongelma viikonloppuna oli rappukäytävässä oleva oikein kiiltävän liukas lattia, jota Shaggy arastelee ihan hirmuisesti. Kyllä se tulee kun sitä suostuttelee ja maanittelee, mutta mitään pikaista siirtymistä ei kannata odottaa. Pahinta on jos jostain syystä hihna kiristyy, niin sitten Säkki kyllä lyö jarrut täysin lukkoon - eli minkäänlaista pakottamista ei todellakaan kannata yrittää ellei halua joutua kanto-mieheksi :D


Shaggy oli tietysti kovasti touhussa koko ajan mukana ja hienosti podencoilta otti mallia kärkkyen koko ajan kytiksellä, että joskos vaikka pienikin palanen putoaisi pöydältä.

Sai hurtta-naamatkin sitten välillä omia herkkuja



Mummolassa oli vähän enemmän tilaa leikkiä, ja Taran kanssa Säkki vetikin välillä melkoista rumbaa. Kengät kerättiin pois, joten Säkin lempileluksi muodostui tyhjä limupullo.

Koko viikonlopun perjantai aamusta sunnuntai iltaan Shaggy ei tehnyt ainuttakaan pisua sisälle, vaan hienosti tuli tarpeet ulos :) Sitten kyllä heti kotiin tultua su-ma yönä tulikin pisu taas hesarille :( Mutta tuo viikonloppu todella loi luottamusta siihen, että kyllä tuo poitsu vielä oppii!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti