torstai 31. joulukuuta 2009

Lumi-leikkejä

Kuten monet muutkin koirat, Shaggy tykkää ihan hirmuisesti lumesta! Se oikein villiintyy ja ottaa hihnassakin kauheita spurtteja :D Vauhtia riittää vaikka olisi kovakin pakkanen. Kertaakaan ei olla Säkille laitettu takkia, vaikka parhaimmillaan oli pakkasta täällä stadissakin lähemmäs parikymmentä astetta. Noi meidän espiksethän sillon puetaan jos jonkinlaisiin mantteleihin..



Lumen seasta ja alta löytyy Säkin mielestä erittäin mielenkiintoisia hajuja. Kun into-pinkoilemisiltaan ehtii, se tunkee kuonoaan lumeen kaivellen mielenkiintoisia hajuja ja jäätyneitä juttuja. Aina uuden lumen tullen se heittäytyy selälleen hankeen ottamaan lumikylpyjä :)

Harmillisesti ei olla saatu lumikylvyistä yhtään kuvaa, mutta tämä naama-kuva kertoo jo aika hyvin mitä poitsu puuhailee :D



Tässä Shaggyn vaanimis-taidot - Tara on kova vaanimaan ja heti alusta asti opetti Säkillekin, että "näin tää homma hoidetaan"



Lumihirviö...


:D
Ei tuonut Pukki Shaggylle omaa kotia, mutta toivottaan, että uusi vuosi toisi pian mukanaan myös uuden ja ikioman kodin tälle kullannupulle! Nyt kaikki kiinnostuneet pian ottamaan yhteyttä: www.koirienystavat.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti