sunnuntai 10. tammikuuta 2010

Uusi Vuosi

Uusi Vuosi oltiin järjestetty niin, että ollaan ihan kotona kaikessa rauhassa kun ei voi tietää varman päälle miten Shaggy reagoi pommeihin. Meillä onneksi Tara ei pelkää, ja Chilikin on lähinnä innoissaan, joten oikein hyvät esimerkit oli Shaggylle. Tässä keskustassa kun asutaan niin todellakin pommit viuhuu ja pauke kaikuu.

Alkuillan pisulenkillä käytiin 6 aikaan ja muutaman kerran paukahti, johon Shaggy reagoi muutamalla haukahduksella - ei näyttänyt mitenkään pelokkaalta, vaan lähinnä siltä, että "kuka täällä kehtaa paukutella minun reviirilläni" :D

Seuraava kuva on otettu tasan puolelta yöltä, kun räiske oli pahimmillaan:



Eli ei todellakaan Säkkiä pelottanut :D
Tuossa kuvassa muuten näkee hyvin ton Shaggyn pedin - se tohon pesäänsä kiikuttaa kaikki lelut ja jutut mistä se tykkää :)

Joskus 1 aikaan käytiin sitten vielä yö-lenkillä ja mentiin oikein koirikseen saakka kun ei enää paukkunut juurikaan - Säkki se aluksi vaan komensi niitä pommeja, mutta hetken päästä ei jaksanu enää ees komentaa ja leikki ja juoksi ihan kuin ei paukkuja olisi ollutkaan :)

Eihän sitä nyt tietenkään kannata mitään ilotulituksia viedä katsomaan, mutta ainakin noin kotosalla ollessa ei tarvinut pelätä :)

1 kommentti:

  1. Ei koira tuosta paljon parane... mä en voi tulla katsomaan sitä.. =( siitä seuraa suru, kipu ja ahdistus.

    VastaaPoista