sunnuntai 21. helmikuuta 2010

Riiviöintiä

Kovat pakkaset ja omat kiireet on aiheuttaneet sen, että koirille tuppaa kertymään vähän liikaa tuota ylimääräistä energiaa. Shaggy etenkin tuntuu olevan aivan kyltymätön - sitä ei saa väsymään sitten millään! Vaikka oltais 1,5 tuntia riehumassa koiriksessa syvässä hangessa, niin kotiin päästyä pitää vielä painia ainakin pari tuntia :D

Kotona keskenään ollessa tulee sitten tylsää ja kun ei ole ketään komentamassa, niin pääsee puuhastelemaan kaikkea mukavaa. Asunto pitää siivota ihan viimesen päälle kun lähdetään, ja siltikin niitä tuhoja tuppaa tulemaan. Tässä kuva pe-illalta kun oltiin muutama tunti yhtä bändiä katsomassa - jos kaappiin ei pääse etukautta, niin revitään sitten tää takaseinä irti:



Eli nyt kun meillä ei ole aikaa harrastaa tuntikausien aktivointeja ja puistossa voi olla vaan 20 min maksimissaan, niin koiria ei vaan voi jättää keskenään kotiin!
Shaggy siis tarvii oikeasti aktiivisen kodin ja virikkeitä. Perheen ja ympäristön jossa riittää tekemistä. Joko Shaggyn kanssa pitää harrastaa jotain väsyttävää ja aktivoivaa, tai sitten sen pitää päästä riehumaan vapaana ulkona. Sohvaperunana olosta ei tule mitään, vaan alkaa romanian tuholaisen luonne tulla pintaan :)

Kova muovi on edelleen säilyttänyt suosionsa leluna. Parta-äijä maistuu ilmeisesti vielä konepesun jälkeenkin purkin pohjalla:

Halvat on huvit, ja mikäpä sen parempaa, kun lempileluja löytyy mistä vaan kodista eikä tarvitse olla erikseen ostamassa kalliita vinkuvia taikka pöriseviä juttuja.

Tuonne kommentteihin laitoinkin, mutta tässä vielä kertauksena Shaggystä:
Poika ei ole ollenkaan komentelevaa tai ärisevää tyyppiä. Shaggy tulee loistavasti toimeen kaiken näköisten, kokoisten, rotuisten ja sukupuolisten koirien kanssa.
Shaggystä kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä kodittomien koirien ystävät-yhdistykseen osoitteessa http://www.koirienystavat.com/




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti