maanantai 22. helmikuuta 2010

Herkkis

Havaitsin tuossa juuri, että kirjoittelen enemmän Shaggyn aktiivisesta puolesta - leikkisyydestä ja riiviöinnistä, enkä ole tainnut juuri ollenkaan muistaa puhua Säkkiliinin herkästä puolesta.

Shaggyhän oli todella arka meille tullessaan. Vaikka arkuus ja pelokkuus on pojasta nyt karissut, niin poitsu on silti kyllä kovin herkkis. Shaggy ei todellakaan tarvi kovia koulutusmetodeja taikka komentelua - itse asiassa komentelua se ei ymmärrä ollenkaan. Joskus lenkillä kun meinaa hermot mennä kun kaikki hilluu valtoimenaan tuoreessa lumessa, niin Shaggy vaan innostuu lisää jos sille alkaa ärjymään :D

Toisaalta taas kerran kun suutuin Chilille ja ryysäsin toisesta huoneesta karjuen, niin Shaggy-parka heittäytyi selälleen
hädissään :( Shaggy hakee vieläkin aika paljon tukea Tarasta ja Chilistä ja koiriksessakin juoksee pian niiden turviin jos leikki käy liian jännäksi ja katsoo niistä mallia miten uusiin jännittäviin tilanteisiin tulee reagoida.

Shaggy ei myöskään koskaan "vaadi" hellyyttä, vaan tulla pyörähtää kainaloon ja alkaa pusutella. Semmoisella herkällä ja niin suloisella tavalla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti