sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Vuoden alun kiireitä..

Pahoittelut, että vähän harvakseltaan on päivitelty Shaggyn kuulumisia. Joulun tienoo oli melko haipakkaa ja uusi vuosikin on alkanut erittäin kiireisesti.

Mitään ihmeellistä tai erityistä ei ole Shaggyn elämässä tapahtunut. Koirat on olleet lähes päivittäin Mizan mukana töissä, kun on ollut sen verran pitkiä päiviä molemmilla ettei ole viitsitty jättää koiria kotiin. Ja mikäpäs siellä ollessa, rapsuttelijoita riittää ja toimistossa on hyvin tilaa peuhata.

Shaggyn vankkumaton lemmpari-lelu on edelleen tyhjä muovipullo - se on aina yhtä mukavaa järsittävää, ja semmoinen yleensä löytyy jokaisesta kyläilypaikasta, ei tarvi ottaa omia leluja mukaan jos reissuun lähdetään :)



Karvanlähtö on Säkillä nyt alkanut ja fuminator on ollu käytössä harva se päivä. Shaggy ei tykkää harjaamisesta seisoviltaan, mutta jos saa panna pitkäkseen niin nautinnollisesti oikein ojentelee koipiaan harjattavaksi :) Suihkussa käytikin alkaa mennä jo kuin vanhalta tekijältä, ja kynsien leikkaus + muut hoitotoimenpiteet sujuu mutkitta.



Sitä omaa kotia vaan ei nyt tunnu löytyvän.. Shaggy on ollut meillä nyt yli 3 kk eikä tänä aikana ole pojasta tullut kuin 1 kysely ja sekin oli koiraton perhe. Edelleen ollaan sitä mieltä, että kyllä Säkki tarvii koira-kaverin. Ei sillä, että tässä kiire olisi, koska Säkki on kyllä niin ihanan kiltti koira, että eipä tuosta juuri vaivaa ole. Ihana karvapallero, joka aamulla pyörähtää kainaloon ja pussailee. Vähän välillä räkyttää käytävän äänille, mutta sekin on ihan koulutettavissa oleva juttu - muutamia kertoja kun on asiaan puututtu, niin heti on räkytykset jääny vähäksi aikaa - ei vaan ole nyt ollut oikein aikaa ja energiaa paneutua mihinkään koulutus-asioihin.

Ihmetyttää vaan, että kuka pystyy vastustamaan tätä aivan ihanaa söpöliiniä?!




2 kommenttia:

  1. voi ei miten uskomattoman kaunis koira! Harmi ettei kotia vielä ole löytynyt. No ehkä nyt, kun nelliina mainitsi blogissaan :) Itsellä on jo kaksi rescuekoiraa, ja harmittaa kun ei enempää pysty ottamaan :( Mutta keep it up, teette tärkeetä työtä :)

    VastaaPoista
  2. juu, nelliinan blogi on kyllä tehokas :)
    yksi potentiaalinen kysely pojasta nyt on tullutkin - toivotaan että säkki saisi pian ansaitsemansa iki-oman kodin!

    VastaaPoista